Psykolog – Julie Barrie

Det er vanlig å grue seg for å ta kontakt med psykolog. – Hva skal jeg si? Vil jeg bli forstått? Er problemene mine som andres? Og kan jeg få hjelp?

Jeg har stor respekt for alle som kommer til terapi og ønsker å jobbe med ting de synes er vanskelig, enten det gjelder dem selv eller noen de er glad i. Det er en styrke å ta tak i det som er vondt å vende seg mot andre for hjelp og støtte. Å gå i terapi er ikke noe man må, men et valg mange tar i perioder av livet, fordi de opplever det som meningsfylt og utviklende.

Problemstillingene folk tar kontakt med kan være angst, depresjon/nedstemthet, stressplager, utmattelse, spiseforstyrrelser, tvangslidelser, traumer/kriser, smertetilstander, familie- eller samlivsproblemer, arbeidsrelaterte utfordringer m.m.

Jeg er født i 1978, og har 11 års høyere utdanning; psykologstudiet fra Universitetet i Oslo, mellomfag i utviklingspsykologi og en bachelor i informasjon og samfunnskontakt fra BI. For tiden tar jeg en videreutdanning i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP).

Fra tidligere har jeg erfaring fra spesialisthelsetjenesten (DPS), familievernkontor og kommunehelsetjenesten der jeg jobbet med barn, ungdom og foreldre. Jeg er sertifisert kursleder for samlivskurset Bufferkurs og har flere foreldreveiledningsoppdrag fra det offentlige. I tillegg samarbeider jeg med Speare AS og tar imot klienter fra mange ulike forsikringsselskap (forsikringen dekker fra 10-12 timer hos psykolog.)

Priser:

  • Terapi 50 min. = 1090 kr.
  • Parterapi 60 min. = 1190 kr.
  • Foreldreveiledning 60 min. = 1190 kr.
  • Skriftlige uttalelser = 1090 kr. pr. time (545 kr. for ½ time).

Timene kan betales med kort, vipps, kontant eller faktura.
NB! Avbestilling av avtalt time må skje senest 24 timer før oppsatt tid!

Ta kontakt på mail, tlf., eller sms for spørsmål eller timebestilling.

Velkommen!

Julie Barrie
TittelPsykolog
DriftsavtaleNei
Telefon40245789
E-postjulie.barrie@gmail.com