Psykolog – Julie Barrie

Det er vanlig å grue seg for å ta kontakt med psykolog. – Hva skal jeg si? Vil jeg bli forstått? Er problemene mine som andres? Og kan jeg få hjelp?

Jeg har stor respekt for alle som kommer til terapi og ønsker å jobbe med ting de synes er vanskelig, enten det gjelder dem selv eller noen de er glad i. Det er en styrke å ta tak i det som er vondt å utforske nye måter å være med det på. Å gå i terapi er ikke noe man må, men et valg mange tar i perioder av livet, fordi de opplever det som meningsfylt og utviklende.

Problemstillingene folk tar kontakt med kan være angst, depresjon/nedstemthet, stressplager, utmattelse, spiseforstyrrelser, tvangslidelser, traumer/kriser, smertetilstander, familie- eller samlivsproblemer, arbeidsrelaterte utfordringer m.m.

Jeg er født i 1978, og har 11 års høyere utdanning; psykologstudiet fra Universitetet i Oslo, mellomfag i utviklingspsykologi og en bachelor i informasjon og samfunnskontakt fra BI. For tiden tar jeg en videreutdanning i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP).

Fra tidligere har jeg erfaring fra spesialisthelsetjenesten (DPS), familievernkontor og kommunehelsetjenesten der jeg jobbet med barn, ungdom og foreldre. Jeg er sertifisert kursleder for samlivskurset Bufferkurs og har flere foreldreveiledningsoppdrag fra det offentlige. I tillegg samarbeider jeg med Speare AS og tar imot klienter fra mange ulike forsikringsselskap (forsikringen dekker normalt fra 10-12 timer hos psykolog.)

Jeg tilbyr også timer over video for dem som ønsker det. Les mer her.

Priser:

  • Terapi 45 min. = 1190 kr.
  • Parterapi 60 min. = 1290 kr.
  • Foreldreveiledning 60 min. = 1290 kr.
  • Skriftlige uttalelser = 1190 kr. pr. time (595 kr. for ½ time).

Timene kan betales med kort, vipps, kontant eller faktura.

NB! Avbestilling av avtalt time må skje senest 24 timer før oppsatt tid!

Ta kontakt på mail, sms eller tlf. for spørsmål eller timebestilling. Eller book timen direkte på denne siden: ledigpsykolog.no

Velkommen!

Julie Barrie
Tittel Psykolog
Driftsavtale Nei
Telefon 40245789
E-post julie.barrie@gmail.com