Psykolog – Julie Barrie

Det er vanlig å grue seg for å ta kontakt med psykolog. – Hva skal jeg si? Vil jeg bli forstått? Er problemene mine som andres? Og kan jeg få hjelp.

Jeg har stor respekt for alle som kommer til terapi og ønsker å jobbe med ting de synes er vanskelig, enten det gjelder dem selv eller noen de er glad i. Det er en styrke å ta tak i det som er vondt å vende seg til andre for hjelp og støtte. Å gå i terapi er ikke noe man må, men et valg mange tar fordi de opplever det som meningsfylt og utviklende.

Jeg er utdannet psykolog fra Universitet i Oslo, og tar videreutdanning i ISTDP (Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy). Jeg samarbeider med Falck Helsetjenester og Speare AS og tar også imot klienter fra ulike forsikringsselskap. (Forsikringen dekker som regel 10-12 timer hos psykolog).

Problemstillingene kan være angst, depresjon/nedstemthet, stressplager, utmattelse, spiseforstyrrelser, tvangslidelser, traumer/kriser, smertetilstander, familie- eller samlivsproblemer, arbeidsrelaterte utfordringer m.m.

Terapi med barn, ungdom, voksne og eldre. Foreldreveiledning og parterapi.

Priser:

  • Barn/ungdom/student = 800 kr,
  • Voksne/eldre = 900 kr.
  • Foreldreveiledning og parterapi 75 min. = 1 000 kr.

NB! Avbestilling av avtalt time må skje senest 24 timer før oppsatt tid.

Ta kontakt på tlf. eller mail. for spørsmål eller timebestilling. Velkommen!

TittelPsykolog
DriftsavtaleNei
Telefon40245789
E-postjulie.barrie@gmail.com