Psykolog – Julie Barrie

Det er vanlig å grue seg for å ta kontakt med psykolog. – Hva skal jeg si? Vil jeg bli forstått? Er problemene mine som andres? Og kan jeg få hjelp?

Jeg har stor respekt for alle som kommer til terapi og ønsker å jobbe med ting de synes er vanskelig, enten det gjelder dem selv eller noen de er glad i. Det er en styrke å ta tak i det som er vondt å vende seg til andre for hjelp og støtte. Å gå i terapi er ikke noe man må, men et valg mange tar fordi de opplever det som meningsfylt og utviklende.

Jeg er født i 1978, er utdannet psykolog fra Universitet i Oslo, og er i ferd med å ta en videreutdanning i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy). Jeg samarbeider med Falck Helsetjenester og Speare AS og tar imot klienter fra mange ulike forsikringsselskap, (forsikringen dekker som regel 10-12 timer hos psykolog).

Problemstillingene kan være angst, depresjon/nedstemthet, stressplager, utmattelse, spiseforstyrrelser, tvangslidelser, traumer/kriser, smertetilstander, familie- eller samlivsproblemer, arbeidsrelaterte utfordringer m.m.

Terapi med barn, ungdom, voksne og eldre. Foreldreveiledning og parterapi.

Priser:

  • Barn/ungdom/student = 890 kr,
  • Voksne/eldre = 990 kr.
  • Foreldreveiledning = 990 kr.
  • Parterapi  = 1 090 kr.
  • Skriftlig arbeid, uttalelser etc. = fra 400 kr.

NB! Avbestilling av avtalt time må skje senest 24 timer før oppsatt tid.

Ta kontakt på tlf., sms eller mail. for spørsmål eller timebestilling.

Velkommen!

TittelPsykolog
DriftsavtaleNei
Telefon40245789
E-postjulie.barrie@gmail.com